Tag: mbyllur

Kufijtë e Europës të mbyllur, si dëshiron ta parandalojë BE kaosin

Në pranverë, shumë vende i mbyllën kufijtë e tyre pa u koordinuar me fqinjët e tyre ose në nivelin e BE. Rezultati ishte bllokime...

Shtyhet sërish afati, Greqia nuk hap kufijtë me Shqipërinë

Greqia ka rinovuar sërish vendimin që mban të mbyllur kufijtë tokësorë me vendet fqinje. Qarkorja e re iu dergua pikave kufitare pak pas orës...

Rritja e rasteve, BE mund t’i mbajë mbyllur kufijtë për Ballkanin...

Kufijtë e jashtëm të Bashkimit Evropian mund të mbeten të mbyllur për qytetarët e Kosovës dhe vendeve tjera të rajonit të Ballkanit Perëndimor, edhe...

Njoftim nga OSHEE: Sportelet të mbyllura në gjithë vendin, ja kur...

OSHEE ka njoftuar se të gjithë qytetarët, se sportelet e qendrave të Kujdesit ndaj Klientit do të jenë të mbyllura ditën e shtunë dhe...

VIDEO/Ja kush është plazhi dhe ishulli ku nuk mund të shkojë...

Kjo është historia e plazhit të përsosur. Ka qindra plazhe me rërë të bardhë përgjatë bregut të Tajlandës, por në një gji të vogël, pothuajse...