Tag: mbremja

VIDEO/Krishtlindjet vijnë që në nëntor në familjen e Ermal Hoxhës, kërkesa...

Për familjen e nipit të ish-diktatorit Enver Hoxha Krishtlindjet kanë ardhur me herët. Për zbukurimet dhe shtëpinë është kujdesur vetë Rezarta Shkurta. Atmosfera e...

Po ktheheshin nga mbrëmja e maturës, aksidentohen rëndë dy të rinjtë

Mbrëmja e maturës mund të kishte  përfunduar në tragjedi për dy të rinjtë në Bulqizë. Dy të rinjtë i kanë shpëtuar aksidentit të rëndë...