Tag: maturatet

VIDEO/Shahini u përgjigjet kritikave dhe mesazh maturantëve: Vlerësimi online nuk është...

Ministrja Besa Shahini i përgjigjet dhe kritikave sa I takon vlerësimit online lidhur me mesimet dhe leksionet qe mese prej 1 muaji jane duke...