Tag: luiza gega

FOTO/Të gjithë me sytë nga Luiza Gega, atletja fiton medalje në...

Emri i saj lakmohet dhe përmendet më shumë, vetëm atëherë kur ajo arrin të fitojë trofe të rëndësishme me shume përkushtim dhe punë. E kemi...

Kampionia shqiptare renditet e dyta, kualifikohet për në finalen e madhe...

Atletja Luiza Gega nuk ka zhgënjyer me performancën e saj në kampionat. Ajo është kualifikuar për në finalen e garës së 3000 metrave me pengesa...

Mbretëresha e atletikës shqiptare, Luiza Gega “rrëmben” medalje arin në Turqi

Luiza Gega nuk di të ndalet. Atletja shqiptare ka rrëmbyer medaljen e artë në Mitingun Ndërkombëtar të Sallave të Mbyllura, duke e mbyllur e...

Tërheqja e Luiza Gegës nga gara botërore, pse flamuri kuqezi nuk...

Është hapur një debat i fortë për “fajtorin e vërtetë” në rrethet sportiste dhe opinion për mënyrën “e papritur” që kampionia jonë në atletikë...