Tag: liridalja

Moti nuk favorizon liri-daljen, shira në të gjithë vendin

Moti nuk do të jetë favorizues për pensionistët dhe prindërit të cilët janë të autorizuar për të dalë me orare të caktuara, sipas rregullave...

Edhe Patozi kundër fashave të orareve: Të rishikohet! Liridalja me orar...

Kreu i partise “Bindja Demokratike” ka treguar se eshte i shqetesuar per liridaljen me orar, apo fashat e reja te levizjes per qytetaret, duke...