Tag: linja ajrore

DETAJE/Shteti europian hap fluturimet me Shqipërinë

Qarkullimi ajror, megjithë vështirësitë e krijuara dita-ditës, po rinis të kthehet në rrjedhë, megjithë rregullat strikte. Edhe pse i mbylli perkohesisht, TIA njofton se...

Rikthehen fluturimet ndërkombëtare me linjën e njohur ajrore, publikohen destinacionet

Turkish Airlines do të rifillojë fluturimet ndërkombëtare me gjashtë vende evropiane më 18 qershor. Vendet përfshijnë Gjermaninë, Zvicrën, Austrinë, Hollandën, Danimarkën dhe Suedinë, sipas një...