Tag: ligji special

OFL u dërgon formularin e deklarimit të pasurive 5 personave në...

OFL i ka dërguar formularin për deklarimin e pasurisë pesë personave të dënuar për krime të rënda në Tiranë. Siç mësohet ata janë Arsen...

Video/PD: Ligji special ‘Fusha shpk’ të përfundojë në kosh, shkel një...

Ligji special Fusha shpk , është ligji përmes të cilit Kryetari i Qeverisë dhe Kryetari i Bashkisë Lali Edi dhe Lali Eri shkatërrojne qendrën...