Tag: levizje e lire

Lajmi i mirë/ Nga 1 janari 2019, lëvizje e lirë midis...

Ministri për Diasporën Pandeli Majko, thotë se duke nisur nga 1 janari i vitit të ardhshëm, qarkullimi i njerëzve dhe mallrave midis dy shteteve...