Tag: Laatriot reci

Hyri si burrë dhe doli si grua, atentatori i Rrëshenit, një...

Qitësi që vrau me një plumb në zemër Kastriot Reçin dy ditë më parë ka patur të gjithë kohën e nevojshme për përgatitjen e...