Tag: kuota

Universiteti i Tiranës, ja sa kanë shkuar kuotat dhe tarifat e...

Pas bërjes publike të datave për aplikimet për maturantët që duan të zgjedhin Universitetin e Tiranës për studimet e Larta, janë bërë publike dhe...