Tag: kufijte

Kufijtë e Europës të mbyllur, si dëshiron ta parandalojë BE kaosin

Në pranverë, shumë vende i mbyllën kufijtë e tyre pa u koordinuar me fqinjët e tyre ose në nivelin e BE. Rezultati ishte bllokime...

Maqedonia hap kufijtë me Shqipërinë, nga kjo datë nuk duhet më...

Vjen një lajm i mirë nga fqinji ynë Maqedonia e Veriut, në këto kohë bllokimi të lëvizjes ndërshtetërore nga pandemia. Zyrtarisht mësohet se Maqedonia e...

Greqia vijon të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë, ja vendimi...

Greqia vendosi që të shtyjë edhe për 14 ditë masat kufizuese të vendosura për parandalimin e përhapjes së Covid-19. Deri në datën 15 shtator do...

Vijon kufizimi për Shqipërinë, Greqia shtyn sërish bllokimin e kufirit

Qeveria greke ka vendosur shtyrjen e memorandumit për bllokimin e kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 gusht. Sipas qeverisë...

Zvicra zgjeron listën e shteteve që do i’u vë karantinën

Zvicra ka zgjeruar listën e saj që do iu vë karantinën shtetasve të huaj. Nga 29 shtete, lista është zgjeruar tani në 42 shtete....

Greqia rishikon masat e koronavirusit, njoftim për punëtorët sezonalë shqiptarë

Qeveria greke ka rishqyrtuar masat për pandeminë, midis të cilave edhe ato që kanë të bëjnë me dy pikat kufitare të hyrjes nga Shqipëria,...

COVID dhe kufijtë/Shqipëria izolohet plotësisht dhe nuk mund të shërbejë as...

Qytetarëve shqiptar u ndalohet kalimi në vendet e BE-së si dhe anasjelltas. Madje Shqipëria nuk mund të shërbej as si pikë kalimi tranzit për...

ARSYEJA/As Greqia nuk hap kufijtë me Shqipërinë, plani u rrëzua nga...

Greqia nuk ka hapur kufitjë sot me Shqipërinë. U përfol se kufijtë tokësorë me Shqipërinë do të hapen nga Greqia, përkundër vendimit të BE,...

COVID lë jashtë Shqipërinë, lista e vendeve që nuk do të...

Vendet anëtare të BE-së kanë identifikuar një listë me 15 vende të sigurta të botës për të cilat nuk do të kenë më kufizime...

Greqia merr vendim, ja kur hapen kufijtë tokësorë me Shqipërinë

Duke nisur nga 1 korriku, Greqia hap kufijtë tokësorë me Shqipërinë. Ai sqaroi se hapja e kufijvë do të jetë për momentin vetëm tokësore, në...