Tag: kremtimi

FOTO/Mbahet mesha e Krishtlindjeve, mesazhi i fortë i Imzot Frendos, merr...

Besimtarët e krishtere festojnë sot lindjen e Krishtit. Në katedralen e “Shën Palit” në Tiranë, besimtarët katolikë u mblodhen për meshën e shenjtë të...

Besimtarët myslimanë falin namazin e Fitër Bajramit, mesazhi i kreut të...

Besimtarët myslimanë kremtojnë sot Fitër Bajramin. Pas ditëve të agjërimit të Ramazanit mijëra besimtarë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit...