Tag: koronavirusit

FOTO/Kjo është gruaja që provoi vaksinën e koronavirusit, si reagoi ndaj...

Prova klinike për vaksinën e koronavirusit filloi sot (16 mars) në Shtetet e Bashkuara. Mediat e huaja shkruajne se një grua e shëndetshme ishte...

Bashkia Tiranë merr masat: Varrimet të bëhen pa njerëz, të mos...

Bashkia e Tiranës i kërkon qytetarëve që të shmangin grumbullimin e njerëzve në funerale dhe të mos kryhet më rituali i dhënies së dorës...