Tag: koronavirus Fauci

SHBA aprovon ilacin per kurimin e koronavirusit

Administrata amerikane për Ushqim dhe Ilaçe ka miratuar një ilaç që mund të përdoret për trajtimin e koronavirusit të ri, ka thënë presidenti amerikan,...

Shkencëtari amerikan, Fauci: Koronavirusi mund të bëhet ciklik

Eksperti kryesor i qeverisë amerikane për sëmundjet infektive paralajmëroi se shpërthimi i tanishëm i koronavirusit mund të bëhet ciklik dhe të rikthehet më i...