Tag: KOMISIONI I KONKURENCES

VJEDHJE/Gjobë milionëshe për Vodafon dhe Telekom: Qytetarët i paguajnë për 13...

Komisioni i Konkurrencës ka gjobitur para pak ditësh dy kompanitë  e mëdha të telefonisë celulare, Vodafon dhe Telekom me një gjobë disamilionëshe pasi në...