Tag: KLP

Shpërthen ish-ministri: EURALIUS zorrë qorre e Edi Ramës

Ish-ministri i Drejtësisë ka ashpërsuar gjuhën me misionet e huaja në Shqipëri, që janë marrë që nga fillimi dhe në vazhdim me Reformën në...

EMRAT/ Të joshur nga postet shpërblyese, kryeprokurorja dhe një vartësi i...

Dy prokurorë që ditët e fundit janë shpërblyer me detyra të rëndësishme tërhiqen nga gara për anëtarë KLP-je, të bindur se në pozicionet aktuale,...

RAPORTI & EMRAT/ Ja lista e Shoqërisë Civile për në Këshillin...

Në dokumentin e komisionit të Shoqërisë Civile për 4 kandidatët e dërguar Parlamentit për përzgjedhjen e njërit prej tyre si anëtar i Këshillit të...

Reforma në Drejtësi një dështim, anëtari nga shoqëria civile në KLP...

Përfaqësuesi i shoqërisë civile në Këshillin e Lartë të Prokurorisë (KLP) mund të mos zgjidhet dot asnjëherë, duke mbajtur peng krijimin e një prej...

EMRAT & RAPORTET/ Përzgjidhen kandidatët për KLGJ dhe KLP – Ja...

Sekretari i Përgjithshëm i Kuvendit ka përfunduar raportet për procesin e verifikimit të plotësimit të kushteve ligjore dhe kritereve profesionale e morale për kandidatët...