Tag: kembesore

Shëtitje në këmbë apo me biçiklete, gjobiten me 10 mijë lekë...

Në 24 orët e fundit, Policia e Shtetit ka gjobitur  me 10 mijë lekë 111 persona, të cilët u konstatuan duke lëvizur në këmbë...

Sqarim: Si do të lëvizin këmbësorët në zonat urbane nga data...

Policia e Shtetit sqaron hapat që duhet të ndjekin qytetarët për të lëvizur nga e hëna, duke iu referuar urdhrit të ri kufizues që...

VIDEO/65 shoferë nuk u japin përparësi këmbësorëve, ja disa shkelje në...

Siguria e këmbësorëve në vendkalimet e përcaktuara, ishte përsëri sot në vëzhgimin e policisë rrugoreve.  Nga rezultatet e arritura, në funksion të planeve “Tispol Gusht 2018” janë...

Policia Rrugore paralajmëron këmbësorët: Respektoni rregullat ose do të ndëshkoheni

Në vijim të punës për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore, Policia Rrugore e Tiranës ka intensifikuar punën, për parandalimin dhe ndëshkimin e shkelësve...