Tag: kanabis

OKB: Shqipëria, baza e krimit të organizuar, e trafikut të heroinës,...

UNODC, Zyra e Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin, sapo ka publikuar “Raportin Vjetor Global Të Drogave” për vitin 2017. Sipas publikimit, të ndarë...

Krujë, operacion antidrogë, asgjësohen 850 bimë narkotike

Në kuadër të planit të veprimit për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike dhe informacioneve të grumbulluara nga Strukturat Policore, Drejtoria Vendore e Policisë...