Tag: Kampi i vlocishtit

SPECIALE/ Masakrat ne kampin e Vlocishtit ku komandant ishte vellai i...

Dashnor Kaloçi Memorie.al publikon historinë e panjohur dhe tepër tragjike të burgosurve politikë që vuajtën dënimet në kampin e tmerrshëm të Vloçishtit në rrethin e...