Tag: kallzimi

Pushohet një tjetër çështje, Prokuroria ndal punën për kallëzimin e PD...

Prokuroria ka vendosur të pushojë çështjen për kallëzimin e PD ndaj ish-kryeprokurores, Arta Marku.Vendimi do të shqyrtohet sot nga gjyqtari paraprak Ardian Kalia. Pak muaj...

“Babalja”, Prokuroria merr të pandehur ish-deputetin Ervin Salianji

Prokuroria e Tiranës ka marrë të pandehur ish-deputetin e Partisë Demokratike Ervin Salianji, për çështjen audiopergjimit të pretenduar mes “Babales” dhe Geron Xhafajt, vëllait...