Tag: Itali koronavirus

Itali, pergjysmohet numri i viktimave 24 oret e fundit

Italia ka shenuar nje ulje tjeter të numrit të viktomave nga koronavirusi në 24 orët e fundit. U regjistruan 15 viktima nga 30 që ishin...

Ne Itali nuk ka kthim, vetem renie te infeksioneve

Kurba e zbutjes së koronavirusit në Itali vijon, ndonëse me ritme jo të shpejta. Numri I rasteve të reja të evidentuara në 24 orët...

ITALI/ Bie numri i infektimeve te reja, sa jane viktimat

Italia ka regjistruar 24 oret e fundit 111 viktima të tjera nga pandemia e koronavirusit, duke e çuar bilancin total të humbjeve të jetëve...

ITALI/ Serish shume viktima 24 oret e fundit

Italia ka regjistruar 24 oret e fundit 242 viktima nga Covid-19 ndersa jane 789 raste pozitive, gati 200 raste menpak se nje dite me...

Italia, sa ishin viktimat dhe te infektuarit 24 oret e fundit

Italia ka regjistruar në 24 orët e fundit 262 viktima dhe  992 raste pozitive me koronavirus. Numri ne total i viktimave ka arritur ne 31,368...

Itali, bien infektimet e reja serish

Italia ka shenuar 24 oret e fundit gjithsej 888 infektime te reja nga 1402 qe shenoi nje dite me pare. Ndersa numri total i...

Itali, infektimet e reja bejne nje kthese te papritur ne kurbe

Italia ka shenuar 24 oret e fundit gjithsej 1402 infektime te reja. Ndersa numri total i infektimeve eshte 221216 persona. Rritja e infektimeve krahasuar me...

ITALI/ Shenohet numri me i ulet i infektimeve te reja qe...

Per here te pare numri i infeksioneve te reja ne Itali zbret nen 1000 persona qe prej muajit mars. Jane gjithsej 802 infektime te reja...

ITALI/ Renie e shpejte e infektimeve te reja, viktimat ne 24...

Italia shenoi 24 oret e fundit nje numer me te vogel vdekjesh nga koronavirusi se nje dite me pare. Ajo ka regjistruar 194 viktima nderkohe...

ITALI/ Sa viktima dhe infeksione te reja jane ne 24 oret...

Numri i viktimave nga koronavirusi ne Itali 24 oret e fundit ishte 274 persona duke arritur ne total numrin e viktimave 29958 persona qe...