Tag: iraniane

Cakaj shpjegon arsyen e dëbimit të dy diplomatëve iranianë nga Shqipëria

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka dhene motivet e dëbimit të dy përfaqësuesve diplomatikë të Ambasadës së Republikës...

Celula terroriste që planifikoi sulm në Shqipëri, shpallen në kërkim...

Janë shpallur në kërkim ndërkombëtar 4 personat e identifikuar si pjesë e celulës terroriste, të cilat kishin planifikuar sulme në Shqipëri. Kudo janë shpërndarë informacione...

Dëbimi i diplomatëve iranianë, Berisha jep arsyet: Vendim i drejtë, por...

Ish-kryeministri Berisha e sheh në një tjetër kontekst, dëbimin e iranianëve në Shqipëri, vendim ky i bër publik ditën e djeshme nga qeveria. Në një...