Tag: inis gjoni

FOTO/Inis Gjoni mahnit me pozat në plazh, format perfekte trupore nuk...

Duke se vitet per Inis Gjonin nuk jane problem, pasi sado te jete regjisorja e njohur, format e saj nuk e tradhetojne kurre. Inis Gjoni...

20 gjërat që nuk i kemi ditur për Inis Gjonin: Refuzimi...

Inis Gjoni është regjisore e njohur e teatrit dhe aktualisht atë e gjen gjithmonë të impenjuar me punë në krijimin e skenareve për shfaqje...