Tag: idro seferi

Gazetari vendos bashkë flamurin shqiptar me atë serb: Është nxehtë për...

Konflikti mes Kosovës dhe Serbisë vijon ende për aq kohë sa urat e dialogut janë ndërprerë prej disa kohësh tashmë, e komplikuar ketu dhe...