Tag: Harun celik

U kap në një ditë me mësuesin ‘gylenist’, çfarë vendosi gjykata...

Selami Simsek shtetasi turk i arrestuar në një ditë me mësuesit e ekstraduar nga Shqipëria , Harun Çelik do të hetohet me gjykim të...

Ministri intrerpreton gabim ligjin e ekstradimit për rastin e mësuesit gylenist,...

Nga Besar Likmeta Thirrjet e dëshpëruara ‘azil, azil’ dëgjohen në një video të publikuar në media të vijnë nga makina e policisë që shoqëroi mësuesin...

Shqipëria mund të gjobitet dhjetra mijë Euro për rastin Harun Çelik

Raporteri gjerman i KIE-S tha sot se Shqipëria mund të gjobitet dhjetra mijë Euro për rastin Harun Çelik. Raporteri për Shqipërinë në Asamblenë Parlamentare të...

Kush ishte mesuesi turk Harun Celik, nuk punoi ne Shqipëri por…

Harun Çelik nuk ka punuar asnjë ditë në Shqipëri dhe ka ardhur në vendin tonë vetëm për ta përdorur si mundësi kalimi drejt një...

ANALIZA/ Një apel autoriteteve për rastin Harun Çelik

Nga Genc Pollo* Në verën e vitit të vjetër kur ministri i brendshëm turk deklaroi pasi takoi Edi Ramën në Tiranë se kishin arritur vendime...

Shqiperia e dorezoi mesuesin turk te sherbimi sekret i Erdoganit

Mësuesi 42-vjeçar turk Harun Çelik u mor në Shqipëri nga Shërbimi Sekret i Turqisë, njoftojne mediat turke duke zbuluar keshtu edhe genjeshtren e policise...