Tag: harron

Gafa e kandidates së BD, shkon të votojë por harron mjetin...

Ndodhin dhe këto situata, kur votimet janë thjesht farsë dhe kur kandidatët harrojnë që janë kandidatë dhe zbulojnë se janë vetëm për të çuar...

FOTO/Niset për event jashtë shtetit, Arminës i ndodh ajo që nuk...

Armina Mevlani është ndër blogeret më të dëgjuara në Shqipëri, por së fundmi suksesi i saj është shtrirë dhe në vende të tjera. Ajo...