Tag: hapen

Rama hap prenotimet dhe zbulon çmimet e riatdhesimit: Pagesa e biletës...

Kryeministri Edi Rama njofton se sot hapen prenotimet për të gjithë ata shqiptarë që duan të riatdhesohen nga Roma ditën e shtunë. Rama zbulon edhe...