Tag: gezim xhepa

Doktori ironozon me humor vendimin: Sa mund të mbajnë mbathjet p…ën,...

Gëzim Xhepa, doktor dhe profesor në Fakultetin e Mjekësisë, e ka shprehur me ironi therese qëndrimin e tij ndaj vendimit të fundit të qeverisë...

Mjeku i njohur publikon imazhet pulmonare të pacientëve: Koronavirusi në Shqipëri...

Koronavirusi ka qenë prezent në Shqipëri që prej datës 15-20 janar. Kështu tregon mjeku Gëzim Xhepa duke iu referuar disa imazheve pulmore të pacientëve...