Tag: favoret

Mamaqi ndryshe nga rryma: Do ndëshkoja vajzën po të isha gjyqtar,...

Edhe pse shumica dënojnë veprimet e gabuara të pedagogut, Ermal Mamaqi ka një tjetër këndvështrim, duke bërë me faj dhe vajzën e cila ishte...