Tag: emisionin

FOTO/Besa Kokëdhima nuk toleron, padit emisionin e njohur

Besa Kokëdhima është treguar e ashpër me moderatoret Fatma dhe Aulona. Gjatë trasmetimit live në ThumbON, Agjenti 00Thumb tha për Aulonën dhe Fatmën se Besa...