Tag: emigrante

Ndalimi i emigrantëve në Britani, shqiptarët mbajnë vendin e parë

Ministria e Brendshme Britanike, ka publikuar shifrat e emigrantëve ilegal të ndaluar në vend. Sipas të dhënave të bëra publike,numrin më të madh të...

Anija shqiptare shpëton gomonen me 53 emigrantë sirianë

Një gomone me 53 emigrantë sirianë janë shpëtuar nga Forcat e Armatosura shqiptare, pjesë e Forcës Detare. Mësohet se 18 prej të cilëve fëmijë,...

Çfarë përfitojnë shqiptarët që kanë jetuar dhe punuar në Itali

Shqiptarët që kanë jetuar dhe punuar në Itali kanë mundësinë të fitojnë pensione sipas kohës që kanë paguar edhe kontributet. Drejtuesja e zyrës së...

Emigrantë dhe biznesmenë, ja sa biznese janë hapur nga shqiptarët në...

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Itali zotërojnë rreth 32 mijë biznese. Të dhënat janë bërë publike nga Unioni i Dhomave italiane të Tregtisë, në...