Tag: elena pici

Këngëtari i njohur për Elena Picin e Ministrisë së Brendshme: Ç’të...

Elena Pici  mori vemendjen e te gjitheve, sapo u emerua sekretare e Përgjithshme në Ministrinë e Brendshme. Vajza është e njohur pasi ka qenë...

VIDEO/Sekretare e Përgjithshme e ministrisë se Lleshajt, një modele dhe studente...

Elena Pici ka marrë së fundmi postin e Sekretares së Përgjithshme të Ministrisë së Brendshme, duke zëvendësuar në detyrë Plarent Ndrecën. Por, Elena Pici nuk...

FOTO/Dorëhiqet sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme, postin e rëndësishëm...

Ka dhënë dorëheqjen ditën e sotme sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme, Plarent Ndreca. Bëhet e ditur se ai është zëvendësuar nga Elena Pici,...