Tag: Ekstradim

Ekstradimi i Ballistit drejt Serbisë, dosja mbërrin në duart e ministrit...

Ka mbërritur në zyrën e ministrit kroat të drejtësisë dosja me ekstradimin e Ismail Morinës drejt Serbisë. Fati i Ballistit është në doren e...

Ekstradohet në Tiranë vëllai i kandidates për deputete, kështu plagosi në...

Interpol Tirana ekstradoi ditën e sotme nga Milano drejt vendit tonë 46-vjeçarin Arjanit Dino, lindur në Ballsh dhe banues atje.   Dino është një emër i...

Gjykata Kroate ekstradon sërish Ismail Morinën në Serbi

Gjykata e Qarkut të Dubrovnikut ka vendosur sërish që Ismail Morina t’i dorëzohet Serbisë. Gjykata e mori këtë vendim në një procedurë të re...

Kroacia vendos të ekstradojë sërish “Ballistin” në Serbi

Gjykata e Dubrovnikut në Kroaci ka vendosur sërish që të ekstradojë Ismail (Ballist) Morinën për në Beograd, Serbi. Vendimi është marrë pasi Gjykata e...