Tag: eksperimenti

VIDEO/Vetëm në 30 minuta, eksperimenti japonez tregon sa shpejt përhapet virusi...

Një video virale nga Japonia synon të tregojë sesa lehtë mikrobet dhe viruset mund të përhapen në restorante kur vetëm një person është i...