Tag: edmond dragoti

Vetëvrasjet e grave në Durrës dhe Tiranë, psikologu nxjerr sondazhin: Burrat...

Vetëm në shumë pak kohë,  Shqipëria u trondit nga lajmi se dy gra vranë veten. I referohemi dy ngjarjeve të fundit. E para për gruan e...