Tag: E diela shqiptare

Bëri sakrificën më të madhe për prindërit por tani i vëllai...

Alkena jeton në Gjermani dhe ka marrë vesh që babai i saj do të shesë shtëpinë që e ka blerë ajo vetë, pa kontaktuar...

TEK E DIELA/“Ardit Gjebrea” që mashtroi për 2 mijë euro në...

Një grua ka rrëfyer tek e “E diela shqiptare” se si u mashtrua nga një djalë nga Fieri duke i zhvatur para. Zonja Bujana...