Tag: Drejtues

Ngjarjet kriminale në Lushnjë, ndryshime të mëdha në strukturat e policisë

Pas disa vrasjeve në zonë dhe ngjarjes ku u hodh granatë në zyrën e kryebashkiakut të Lushnjës, Fatos Tushë, vijnë edhe shkarkimet në radhët...

VIDEO/Gjobat vihen dhe nga denoncimet e qytetarëve, shoferët të jenë të...

Rreth 22 shoferë janë ndëshkuar pasi janë konstatuar dhe denoncuar nga qytetarët për shkelje të ndryshme të rregullave të qarkullimit rrugor. Policia njofton se në...

EMRAT/ Ndryshime drejtuesish Policie edhe në drejtoritë e tjera Vendore

Vijojnë lëvizjet në Drejtorinë e Policisë së kryeqytetit dhe në qarqe në kuadër të intensifikimit të luftës ndaj krimit e drogës. Sot janë firmosur...

Ndryshojnë sigurimet për drejtuesit që blejnë makinë të re

Çdo drejtues mjeti që blen makinë të re, do t’i duhet të paguajë kontratë të re sigurimi momentin e kalimit të pronësisë, pavarësisht nëse...

EMRAT/ Policia e Shtetit ndryshime në strukturë dhe në drejtues

Policia e Shtetit i është nënshtruar ndryshimeve në organizimin e saj, duke shkrirë departamentin e krimit të organizuar, dhe duke krijuar policinë kriminale. Në krye...

Drejtuesit më të mirë të komuniteteve kanë një mundësi në SHBA

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka një lajm të mirë për të gjithë ata të cilët duan të ndajnë zhvillimet...