Tag: dopamine

10 mënyrat më të mira për të rritur nivelet e dopaminës...

Dopamina është një element i rëndësishëm kimik në tru që ka shumë funksione pozitive. Lidhet me  motivimin, kujtesën, vëmendjen dhe madje rregullimin e lëvizjeve...