Tag: Diplomati iranian ne tirane

Diplomati i debuar iranian do hapte edhe televizion ne gjuhen shqipe

Ahmad Hosseini Alast, mbante detyrën e atasheut kulturor të Iranit në Shqipëri dhe kishte ardhur në Tiranë katër vite më parë. Ai u dëbua si...