Tag: delegacion i lartë

Prokurorët e Holandës zbarkojnë në Tiranë, ja arsyet e vizitës

Shqetësimi nga trafiqet dhe krimi i organizuar me origjinë nga Shqipëria në Roterdam, ka sjellë në Tiranë një delegacion të nivelit të lartë. Siç...