Tag: deklarimi

“Nga vrasja e policëve te arratisja spektakolare nga gjykata”, Kush janë...

Operacioni i  Forca e Ligjit ka goditur sërish në Tiranë dhe Durrës!  Dritan Dajti në Tiranë dhe Xhevdet Troplini në Durrës janë vendosur në...

LAJM I FUNDIT/OFL u kërkon të justifikojnë pasuritë Dritan Dajtit dhe...

Vijon operacioni Forca e Ligjit, për dërgimin e kërkesave për vetëdeklarim të pasurisë, si dhe për sekuestrimin e pasurisë në kushtet e emergjencës. Në këtë...

EMRAT/Dy personat e tjerë që OFL kërkon deklarimin e pasurisë, një...

Oficerët e Operacionit Forca e Ligjit, i kanë dërguar kërkesë për deklarim pasurie dy personave në Durrës dhe Elbasan, konkretisht Suel Çelaj nga Elbasani,...

Lulzim Berisha firmos deklaratën e pasurisë, çfarë ndodh më pas

Lulzim Berisha ka firmosur ditën e sotme formularin dhe pritet të shqyrtohet nga organet ligjzbatuese vërtetësia e deklarimeve të tij. Sipas përfaqësuesit ligjor të Lul...

EMRAT/Radha e Durrësit, kush janë 3 shënjestrat e tjera të OFL-së

Tre persona të tjerë subjekt i ligjit special anti KÇK kane marrë formularët nga OFL dhe brenda 48 orëve duhet të justifikojnë pasurinë e...

VIDEO/Dalin dy emrat, OFL kërkesë për deklarim pasurie Lulzim Berishës dhe...

Operacioni Forca e Ligjit i ka dërguar një kërkesë për deklarim pasurie Lulzim Berishës në Durrës dhe Ardian Çapjas në Elbasan. Ka qene vete...

Në sitën e Vetting-ut, gjyqtari i Gjykatës së Tiranës/ Pasuria...

Sot e ka radhën Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Artan Lazaj për tu përballur këtë enjten në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të...

Individët me mbi 20 milionë lekë, ja kur duhet të mbyllin...

Janë 8201 individë, të cilët në vitin 2016 kanë deklaruar elektronikisht Deklaratën Individuale Vjetore të të Ardhurave, pasi kishin të ardhura vjetore më të...