Tag: deklarim. pasurie

EMRAT/OFL kërkon deklarimin e pasurisë për ish-kreun e bandës së Niklës...

Operacioni Forca e Ligjit i dërgon formularin e vetëdeklarimit të policisë Flamur Hakës në Nikël dhe Talo Çelë në Elbasan. Haka është  dënuar për veprën...