Tag: dajti

Fotot para dhe pas izolimit/Tirana siç nuk e keni parë kurrë...

Fotot e fundit nga Tirana tregojnë tashmë se smogu është zhdukur, dhe gjithçka i ka lënë vendin një pastërtie të frikshme, por që nuk...