Tag: Covid sulmon trupin

Covid 19 sulmon te gjjtha organet e trupit, si shfaqet dhe...

Nga Alexander Freund Virusi agresiv SARS-CoV-2 sulmon jo vetëm mushkëritë, por edhe zemrën, nervat, trurin, enët e gjakut, veshkat dhe lëkurën, transmeton tadio Dojce Welle. COVID-19...