Tag: Besnik Cani

Problemet me pasurinë largojnë nga sistemi i drejtësisë Besnik Canin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit shkarkon nga detyra anëtarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë Besnik Cani. Shkarkimi i tij erdhi pas ankimit të Komisionerit...

Rilindja nderon anëtarin e KLP, ai I ka hetuar Besnik Cani...

Nga Boldnews.al Besnik Canit, prokuror dhe anëtar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, i është akorduar titulli “Mirënjohja e Qakut Elbasan”. Në ceremoninë e organizuar nuk...

Vetting, ankimohet vendimi për anëtarin e KLP-së

Komisioneri Publik ka ankimuar sot vendimin e KPK për Besnik Cani prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, aktualisht anëtar i...

OMN kërkon ankimimin e vendimit të ‘Vettingut’ për prokurorin Besnik Cani

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit ka kërkuar nga Komisionerët Publikë të ankimojnë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për rikonfirmimin në detyrë të prokurorit,...

Prokurori Besnik Cani para KPK-së, probleme me justifikimin e shtëpisë

Prokurori  i Prokurorisë së Elbasanit merret në dëgjesë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Ai aktualisht është prokuror i komanduar në Prokurorinë e Përgjithshme...

Arta Marku ben levizjen tjeter ne prokurori

Ndersa te gjitha ceshtjet e rendesishme te hapura nga parardhesi i saj po deshtojne, kryeprokurorja e perkohshme Arta Marku vijon me levizjet e brendshme...

EMRAT & FOTO/ Arta Marku nuk ndalet me qokat, shpërblen mikun...

Vazhdojnë lëvizjet kryeprokurores së re. Po sot, ka lëvizur nga detyra edhe Petrit Fusha. Nga kreu i Prokurorisë së Tiranës, Fusha kalon te Dekriminalizimi...