Tag: bashkepunetoret

EMRAT/Vrasja e dyfishtë në Kurbin, kush janë 3 bashkëpuntorët e Lamajt...

Zbardhen emrat e tre bashkëpunëtorëve të Eduard Lamaj në vrasjen e dyfishtë në Kurbin. Ata janë Klaudio Perkola, Ilir Xhepaj dhe Elson Alija, të tre...