Tag: Balerian

DURRES/ Penalizohen pronaret, koncert e vallezim me 7 balerina

Organizuan akivitete masive me muzikë live dhe balerina në lokale nate, në kundërshtim me Aktin Normativ dhe urdhrin e Ministrisë së Shëndetësisë, procedohen penalisht...