Tag: atdhe

Mbërrin në Shqipëri trupi i pajetë i Major Tanushit, homazhet dhe...

Komandanti i kontingjentit shqiptar në Letoni, major Klodian Tanushi, i rënë në krye të detyrës në misionin e NATO në vendin baltik, u përcoll...

FOTO/NATO e përcjell me nderime, trupi i ushtarakes Zarife Hasanaj niset...

Ushtarakja shqiptare Zarifa Hasanaj “është nisur" për në Shqipëri. Kolegët e saj të bazës ushtarake të NATO, Camp Adazi në Letoni paraditen e sotme e...