Tag: armant josifi

Zhupa publikon investigimin e medias ndërkombëtare: Ortaku i Olsi Ramës, i...

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa ka publikuar investigimin e medias ndërkombëtare ku specifikohet se Armant Josifi, ortaku i Olsi Rames dhe njekohesisht keshilltari i...