Tag: anektimi

ANKETIMI/ Përkeqësohet Indeksi i Biznesit të Dhomës Amerikane: Taksat, monopolet, informaliteti...

Indeksi i Biznesit të Dhomës Amerikane, një tregues që publikohet çdo vit dhe mat perceptimin e anëtarëve lidhur me ambientin për të bërë biznes...